Sunday, May 7, 2017

MACAM MANA TINGKATKAN SALE ENGAGEMENT UTK RAYA 2017?

TIPS ENGAGEMENT DGN INSTA& FB FANS
.
.
Engagement ialah apa ?
Engagement ialah post u di insta & Fb byk
LIKE SHAE COMMENT
.
.
Mengapa Kami kena byk engage?

1. Sebab engagement byk , organic reach tinggi , byk org akan nampak post anda tanpa bayar ikllan

- that's why Kalau u tak buat posting everyday, Nanti org dah lupa u , tak Ada engagement , apa u post pun tak ada org akan like & comment


2. Nak build relationship dgn fans SEBELUM mereka beli
.
Tau tak , bukan semua org lepas follow u straight beli ?
.
Kena ada process , fans follow u dulu, u selalu engage dgn Dia org , Baru dorang ada trust kat u , Baru Akan beli
.
.
So soalannya , MCM MANA BUILD ENGAGEMENT ya sisjune ?
.
.
Okie buat posting type MACAM bawah ni
.

Posting Tanya soalan

A. Blh post video or gambar 2 items , Tanya mereka lebih suka KIRI Atau Yg KANAN

B. Tanya soalan santai
semua dah Makan kah belum ? Komen petang ni Makan apa

C. Letak quote motivasi ( blh Cari kat google je)
Then caption letak SETUJU? Komen YES
.
.
.
Byk lagi soalan u blh Tanya , make sure selalu ada engagement dgn dorang dulu
.
.
Then bila ur post byk engagement, buyer Yg memang nak beli Akan TRUST u & beli kat u
.
.
Process ni memang ONGOING , bukan sebulan buat sekali je

Kena konsistent buat tiap hari , min sekali setiap hari tau?
.
.
Hopefully tips yg sisjune share sini blh bantu anda
.
.
kalau u nak tips lebih byk lagi, jom join dropship kami
tekan link ni utk join >> www.wasap.my/60102281568/dropship

.
.
kalau nak join borong
tekan link ni utk join >> www.wasap.my/60147351568/borong





SUBSCRIBE di bawah utk dapat more TIPS dari kami


No comments:

Notice

For more jewelry choices and order, visit us at
www.A-Fashion-Story.com