Friday, July 14, 2017

TIPS BUATKAN CUSTOMER INGATKAN U

TIPS BUATKAN CUSTOMER INGATKAN U
.
SIsjune dpt msg dari customer
“ sis.. lama I cari contact u la, sebab last time x save, number sis hilang, skrg baru dpt number u”
.
.
Bila customer whatsapp kami , kebanyakan tak save number kami
.
ATAU
.
Mereka ada save number, tapi lupa apa nama mereka save.
.
Lepas tu, bila nak cari kami balik, lupa pula nama kami,
U sendiri ada problem ni tak? Tak dpt cari balik nama seller anda?
.
.
Hari ini, sisjune nak kongsi 1 tip utk solve masaalah ni.
.
.
STEP 1 : SIsjune sendiri savekan Contact saya as nama
“ Sisjune  - Rantai borong sisjune – jual rantai / anting/ headchain”
.
.
STEP 2 : SIsjune sharekan contact saya sendiri ke customer – di whatsapp
.
.
Dgn cara ni, customer hanya kena tekan “SAVE CONTACT” saje, dan sebab nama kami save sgt clear, next time mereka senang search & cari balik kami juga.
.
.
Try skrg okie? Jgn tunggu esok baru buat.
.
.
Sisjune skrg byk UP NEW ARRIVALS – dah up 30 new arrivals minggu ni , tgk designs sini
http://a-fashion-story.com/index.php?main_page=products_new
.
.
.
Copyright by Sisjune
www.fb.com/sisjune8



No comments:

Notice

For more jewelry choices and order, visit us at
www.A-Fashion-Story.com